Achiziție schela mealică nouă pentru clienții noștri

  • by

Achiziție schela mealică nouă pentru colaboratorii noștri

Ne-am mărit depozitul de schele cu noi cantități de schela metalica. Deși a crescut substanțial pretul schelelor, din dorința de a oferi servicii de inchiriere si montaj de schele de înaltă siguranță pentru cleinții și colaboratorii noștri am ales să facem noi achiziții de schela metalica. 

Modelul este unul foarte popular în Europa de vest, este compatibil cu modelul Plettac. Lungimea podețelor este de 2,5 metri, iar lățimea cadrelor de 70 de cm. 

 Sunt galvaniazate la cald si construite din oțel de S355JRH nu din S235JRH așa cum sunt cele mai multe modele de pe piață. Acest tip de otel oferindu-le astfel o rezistență și o stabilitate mult mai ridicată.

Compania noastra,Transilvania Schele, detine in acest moment peste 10000 de mp de schela. Schela metalica zincată complet pe care il avem la vanzare către clientii nostri este compatibil cu sistemul Plettac și este una dintre cele mai folosite schele în construcții. În varianta standard, acestea pot fi configurate pe o  înălțime de până la  60 m și, conform calculelor statice, îndeplinind în același timp toate standardele si normele de securitate in muncă de la nivelul Uniunii Europene.

 

Dacă doriți o ofertă personalizată de inchiriere și montaj de schela sau de cumpărare, vă rugăm să ne contactați!

Sediu: Str. Suceava, Nr. 78. Cluj-Napoca

Tel: 0748825555

Emailtransilvaniaschele@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *