Inchiriere schela turn de acces

Schela turn de acces

Serviciul de inchiriere schela turn de acces este foarte util pentru in santierele din  constructii in vederea accesului facil și sigur al munctoritorilor si a personalului de lucru la deiferite inaltimi ale caldirilor in diferite stadii de consctructie. Noi va putem sprini cu aceste tipuri de schele turn de acces atât pe partea de inchiriere si montaj cât si in vederea achizitionării acestora. 

Descriere turnului de acces cu scara

 

Schela de imagine se poate configura pana la înălțimea de 38 metri, dar in funcție de solicitări se poate configura pana la înălțimea de 60 de metri.

Dimensiunile planului structurii sunt de 257 cm lungime pe 1,57 metri lățime, cu elemente intermediare plasate la fiecare 2 m.
Sistemul este construit din elemente de schela multidirectionala de baza, putand ajunge pana la 60 m. Scara de acces este confectionata din aluminiu si are o latime de 61,2 cm. Balustradele ergonomice urmeaza panta rampei de scara, la fel si balustradele interioare montate pe rampa.
Sistem prindere multidirectional.

Schela turn de acces cu urcare in doua directii
Schela turn de acces cu urcare intr-o directie si iesire pe fiecare nivel


Avantajele utilizării schelelor turn de acces cu scara

  • Utilizare: acces pe clădire, utilizare la interiorul și exteriorul clădirilor pentru diferite lucrări, scara incendiu, etc.
  • Ușor de montat fiind ușoare, unitățile de scară pot fi ușor și rapid montate 
  • Utilizare extrem de versatilă  a schelă asamblată pentru accesarea zonelor de lucru la înălțime, ca schelă suspendată pentru accesarea zonelor joase sau ca pentru a asigura accesul între clădire și cofrajul cățărător 
  • Ușor de configurat
Urmare a configurației modulare – compus din trei unități (Basic, Plus, Top), necesarul de materiale poate fi comandat ușor 

 

Sistemul este foarte versatil, conexiunea elementelor facandu-se prin intermediul rozetei multidirectionale.

Turnul de scari se poate monta/adapta oricarui tip de constructie pentru a facilita accesul muncitorilor.

Schela turn cu scara cu montaj

Inchiriere schela turn de acces cu montaj si demontaj

Inchiriem si vindem  schela turn de acces cu scara oriunde pe teritoriul Romaniei cu transport, montaj și demontajul schelei cu persoanlul nostru autorizat. 

Pretul de inchiriere este de 100 de euro plus tva/pentru fiecare nivel de lucru (2 metri inaltime). Prețul de vânzare se face in urma unei solicitări. 

Pentru o oferta personalizata privind  vă rugam sa ne contactati pe adresa transilvaniaschele@gmail.com sau telefonic la numarul – 0748825555 sau pentru mai multe informatii la zi despre cele mai noi servicii si oferte pe care le avem, vă invitam să vizitați pagina noastră de facebook Transilvania Schele

Inchiriere si montaj Schela turn - Auchan - Brașov
Inchiriere Schela Turn de acces montat in Parcul Feroviarilor - Cluj-Napoca
Inchiriere schela turn cu montaj - Terminalul Cargo - Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *