Inchiriere schela metalica cu montaj

Inchiriere schela metalica (model german)

Compania noastra,Transilvania Schele, detine in acest moment peste 5000 de mp de schela.  Acest tip de schela metalica zincată complet pe care il avem spre inchiriere către clientii nostri  este  compatibil cu sistemul Plettac și este utilizată în construcții, industria grea și energie. Aceaste tip de schela metalica cand sunt inchiriate permit asamblarea rapidă și garantează o structură sigură și solidă, a cărei caracteristică cea mai importantă este stabilitatea pe care o au.  În varianta standard, acestea pot fi configurate pe o  înălțime de până la  24 m și, conform calculelor statice, pot fi configurate până la 64 m, îndeplinind în același timp toate standardele si normele de securitate in muncă de la nivelul Uniunii Europene.

Acest tip de schela il inchiriem numai cu serviciile noastre complete, iar aici intră montaj schela, demontaj si transport  de la depozitul nostru

Specificatii tehnice schela metalica

Cadrele (rame sau hașuri) au inălțimea de 2 m și lățime de 0.74 m, sun de oțel sunt realizate dintr-o țeavă de 48,3 cu un perete de 2,7 mm și galvanizată la cald  

Platformă din oțel (podina)  

este consturita din tabla utilizată pentru producerea platformelor metalice de oțel este cu profil din tablă S234JRH și complet zincata la cald, au lungimea de 2,5 metri și lățimea de 0,32 metri. 

Platforma de comunicare din aluminiu și placaj cu scară

Platforma cu trapa din tego si scară

– cadru de platformă din tego – scara din aluminiu integrata cu platforma – tratată pentru o rezistenta ridicata la apă, antiderapantă, are rolul de a facilita trecerea muncitorilor de la un nivel la altul

Talpi reglabile (picioare filetate)

-sunt fabricate din oțel, zincat cudiametrul de 3,8cm – dimensiunile la  baza 150 × 150 –  au rolul de a permite, acolo unde terenul are denivelari, reglarea pe  înălțime a schelelor 

Balustrade 

sunt făcute din țeavă de oțel øj 38 × 1,8 mm, si se monteaza pentru a asigura schela longitutinal si diagonal 

1.| Cadru (ramă sau haș)  de schela  inaltime 2m 

 2. Platformă de oțel (podet sau podina)

 3. Platforma cu capac si scară (podina cu trapa si scara)

4. Cadrul de capat 

 5. Cadrul L (terminale)

 6 .Post de balustradă

 7. Protectie capat (bara de inchidere) 

8. Placă laterală longitudinală de protectie 9. Placă laterală frontală transversală | 10. Balustradă | 11. Diagonala | 12 . Suport diagonala | 13. Talpa reglabila (picior reglabil)

schela metalica
schela metalica montata

Descriere schela

Comunicarea și trecerea muncitorilor pe orizontală și verticală este  sigură oferă acces gratuit la stațiile de lucru. Suprafața perforată a platformelor reduc si minimalizează  posibilitatea alunecării și facilitează scurgerea apei de ploaie și a altor materiale reziduale folosite in lucrarile de execuție.

În ceea ce priveste învelișul protector de zinc al elementelor ce construiesc schela acesta protejează împotriva condițiilor meteorologice și a coroziunii.

Acest tip de schela metalica este unul dintre cele mai sigure schele din lume si este complet realizat din otel zincat la cald.

Aceasta schela are o versatilitate si utilizare foarte mare, crescand astfel timpul de manipulare si montare al acesteia.

Nu sunt neaparat necesare cunostinte de specialitatepentru montarea si demontarea acestei tip de schela. Lungimea unui tronson este de 2,5 metri.

 

Principalele avantaje ale acestui tip de schela metalica sunt:

  • Are prevazute bolturi bascularile cu autoasigurarea paltaformelor de lucru
  • Are o stabilitate  excelenta datorita profilelor inchise pe toate laturile;
  • Platformele de lucru sunt asigurate astfele incat sa nu se ridice;
  • Adaptare optima la diversele forme constructive prin trepte adecvate de lungimi de podele si placi;

Se transporta foarte usor si necesita foarte putin spatiu de depozitare