Inchiriere schela metalica cu servicii de montaj și demontaj

  • by
schela metalica

Inchiriere schela metalica cu servicii de montaj și demontaj

Compania noastra, Transilvania Schele srl,  a furnizat spre inchiriere schela metalica de fatada cu servcii de montaj și demontaj. Pentru această lucrare s-a  livrat peste 800 de mp de schelă din modelul Plettac.

Schela noastră este  compatibilă cu sistemul Plettac și este utilizată în construcții, industria grea și energie. Aceasta permite asamblarea rapidă și garantează o structură sigură și solidă, a cărei caracteristică cea mai importantă este stabilitatea. În ediția standard, acestea pot fi configurate la o înălțime de 24 m și, conform calculelor statice, pot fi configurate până la 64 m, îndeplinind în același timp cerințele specifice.

Comunicarea și trecerea muncitorilor pe orizontală și verticală este  sigură oferă acces gratuit la stațiile de lucru. Suprafața perforată a platformelor reduc si minimalizează  posibilitatea alunecării și facilitează scurgerea apei de ploaie și a altor materiale reziduale folosite in lucrarile de execuție.

În ceea ce priveste învelișul protector de zinc al elementelor ce construiesc schela acesta protejează împotriva condițiilor meteorologice și a coroziunii

Acest tip de schelă este unul dintre cele mai stabile si vândute schele din lume. Indiferent că se lucrează la înălțime mari sau mici, indiferent de categoria santierului, schela oferă o bună siguranță și stabilitate muncitorilor in executarea lucrărilor dorite. Prevazuta cu podete galvanizate complet cu lungimea de 2,5 metri si 32 de centrimetri oferă o bună manipulare a acesteia.  Locatia santierului, strada Emil Zola, Cluj-Napoca.

Beneficiarul lucrării pentru care am efectuat serviciile de inchiriere a fost AG CON Invest 

Ne bucurăm că am fost parte la acest proiect.

 

schela metalica
montaj schela metalica
inchiriere schela cu transport asigurat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *